IXOLIFT 400

IXOLIFT is het veilige alternatief voor de ladder of rolsteiger. Met deze innovatieve ”Ladder 2.0” is het mogelijk om effectief en veilig te werken op hoogtes. De IXOLIFT 400 is een mechanisch, verstelbaar werkplatform met een werkhoogte van vier meter. Collé Rental & Sales is importeur van het Finse platform in Nederland, België en Luxemburg.

Veilig werken een must

Het vallen van lage hoogstes behoort tot de meest voorkomende arbeidsongevallen in Europa. Een te hoog getal in de 21e eeuw. Wij zien nog te vaak onveilige situaties. Met de kennis en toepassingen van Collé voor veilig werken op hoogtes bieden wij een hele pallet aan oplossingen en maatwerk voor elke situatie: WORKSAFEACCESS®. IXOLIFT is een zeer welkome aanvulling van veilige en effectieve hoogte oplossingen. De visie van IXOLIFT sluit hier nauw bij aan: ”A world free of injuries caused by falls from low heights.” aldus Ernst van Hek. Ernst is het aanspreekpunt van Ixolift in de Benelux en werkt nauw samen met Collé om Ixolift in de Benelux succesvol te introduceren.

IXOLIFT kopen

De IXOLIFT is direct uit voorraad leverbaar.  Wilt u meer weten over de IXOLIFT of een demo aanvragen vul het formulier in.

[contact-form-7 id="6319" title="Try & buy Netherlands"]